Mart Rijling


Sinds jaar en dag ben ik, Mart Rijling, werkzaam als schilder.
Ooit begonnen als leerling, maar ik heb mij uiteindelijk via verschillende ondernemingen en opleidingen opgewerkt tot bedrijfsleider van een regionaal schildersbedrijf.

Daar ben ik van 2002 tot 2007 ook mede eigenaar van geweest.
In 2007 heb ik, na al die jaren in loondienst te zijn geweest, besloten om voor mijzelf te beginnen en zo is Mart Rijling Schilder- en onderhoudsbedrijf ontstaan.

Inmiddels bestaat mijn bedrijf al ruim 7 jaar en heb ik een goede naamsbekendheid kunnen opbouwen in de regio Voorschoten, Leiden, Leidschendam, Wassenaar en Leiderdorp, maar ook buiten de regio heb ik met regelmaat mijn opdrachten. Ik ben er tevens erg trots op dat ik met mijn bedrijf een betrouwbare partner ben voor al mijn opdrachtgevers.

Verder ben ik in mijn vrije tijd graag bezig als radio zendamateur.
Sinds 1976 daar al erg actief mee en sinds het voorjaar van 2014 zelfs officieel radioamateur, na het behalen van het landelijk radio examen.

Ook is voetbal een belangrijke factor in mijn niet werkende leven. Als sponsor en supporter ben ik verbonden aan Voorschoten '97 en ga ik graag op zaterdagmiddag kijken bij de Zaterdag 1.

Ook bezoekt ik regelmatig zaalvoetbalwedstrijden van mijn zoon Dennis Rijling.

Verder ben ik al vele jaren gelukkig getrouwd met Lyda en hebben wij naast Dennis ook nog een dochter, Kelly.