Schilderwerk


Sinds 1980 ben ik gediplomeerd schilder en zodoende kan ik bogen op jarenlange ervaring voor het uitvoeren van goed en bekwaam schilderwerk. Al die jaren heb ik gewerkt in loondienst en sinds 2007 ben ik trotse eigenaar van Mart Rijling Schilder- en onderhoudsbedrijf. Daarmee voer ik in de regio Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam en Wassenaar al vele jaren diverse werkzaamheden uit voor particulieren, VVE's, bedrijven, Stichtingen(zorg & psychiatrie) en diverse aannemers.

Vooral de opdrachten in de psychiatrie vragen een speciale manier van werken. Doordat je te maken met hebt met gesloten afdelingen is het belangrijk om de veiligheid in acht te houden en een flexibele manier van werken is een vereiste. Je hebt namelijk te maken met bepaalde regels en situaties die je bij andere opdrachtgevers uiteraard niet tegenkomt.

Door flexibel te zijn en met de opdrachtgever mee te denken kunnen wij ons werk ook voor dit soort opdrachtgevers goed uitvoeren.

Ook heeft u er als opdrachtgever ook belang bij dat Mart Rijling Schilder- en onderhoudsbedrijf ook is aangesloten bij Koninklijk Onderhoud NL. Daardoor heeft u onder andere duidelijke algemene voorwaarden, tot 10 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden en recht op juridische ondersteuning bij geschillen.
Dit alles maakt ons tot een betrouwbare partner.

Mijn jarenlange ervaring zorgt er verder voor dat ik op elke ondergrond goed uit de voeten kan met zowel de nieuwe als bestaande technieken. Daar komt bij dat we niet alleen verven, maar ook het spuiten van allerlei objecten behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het spuiten van plafonds, wanden, kasten, deuren, kozijnen en aftimmeringen. Tevens is het mogelijk om uw muren te behangen met alle mogelijke behangsoorten.
Voor al het schilderwerk werk ik samen met Procoatings als trouwe leverancier.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave!