Totaal onderhoud


Sinds 1980 is Mart Rijling gediplomeerd schilder en zodoende kan hij bogen op jarenlange ervaring voor het uitvoeren van goed en bekwaam schilderwerk. Naast het voor hem zeer bekende schilderwerk voert Mart Rijling ook totaal onderhoud uit voor diverse particulieren, VVE's, bedrijven, zorg- en psychiatrie-instellingen en diverse aannemers.

Dat biedt voor een opdrachtgever grote voordelen. Zo heeft u te maken met maar één aanspreekpunt, wat de communicatie en de snelheid van werken ten goede komt. Alle werkzaamheden zijn daardoor goed op elkaar afgestemd en zorgen voor een goede doorstroming van de uit te voeren werkzaamheden. Verder kan ik u vanaf begin af aan meenemen in het te doorlopen proces en voor u een goed totaalplaatje schetsen.

Naast het totaal onderhoud bied ik ook een klusservice aan. Daarmee loop ik graag met u mee op alle werkzaamheden op te nemen en vervolgens naar uw tevredenheid uit te voeren.

Zo kan ik uw adviseren en ondersteunen bij het moderniseren van uw woning of bedrijfspand. Daarbij kunt uw denken aan materiaalaanpassingen, plaatsen van scheidingswanden, veranderen van verlichting, verlagen van plafonds, aftimmeren van uw CV ketel, leidingen anderen situaties die u een doorn in het oog zijn.

Benieuwd naar wat Mart Rijling voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave!